Skip to content

Setembre i rutina d’exercicis per fer a casa amb poc temps. Cuida el teu benestar físic i emocional.

feliciCat ofereix la rutina d’“exercicis per fer a casa amb poc temps”, un dels ebooks gratuïts descarregables de DKV . Amb aquest contingut tens la possibilitat de començar un “nou any” ple de reptes personals i professionals, recuperant i/o mantenint la condició física necessària per afrontar-los amb energia positiva i benestar.

L’estiu és una de les èpoques de l’any més adequades per marcar-se nous propòsits, i el setembre és el millor mes per portar-los a la pràctica. Les vacances han servit per marcar nous objectius personals i professionals. Hem tingut temps per escoltar-nos, llegir, preguntar-nos, autoconèixer-nos, relacionar-nos i per descomptat, dur a terme el nostre propi procés de desconnexió i d’aprenentatge, després d’actuar amb uns hàbits i obligacions que ens porta “en pilot automàtic” durant onze mesos de l´any.

Moltes persones consideren que el setembre és el principi d’“un nou any” (Nadal és més simbòlic i disposem de molt menys temps per reflexionar). Massa compromisos familiars i convivència amb unes festes plenes d’arguments comercials. Siguem coherents i honestos: l’estiu és el millor mes per “retrobar-se” com a persona, i això, està directament relacionat amb la capacitat de preparar-nos per al compliment que nous hàbits que ens ajudin a adaptar-nos novament a una vida molt més accelerada i plena de compromisos, on els moments per gaudir d’un mateix i de la família són més limitats.

A feliciCat tenim la sort de disposar d’empreses afiliades com DKV , que a més d’estar alineats amb el seu propòsit empresarial i de fidelització del talent, aporten una quantitat de recursos gratuïts descarregables per incrementar el benestar personal i familiar , que permeten afrontar situacions estacionals de gran importància per a la salut mental, física i nutricional de qualsevol persona.

Per tant, en ser setembre un “mes clau”, en què el temps torna a ser el nostre bé més preuat, t’oferim a continuació l’ ebook gratuït titulat “ rutina d’exercicis per fer a casa amb poc temps ” . Ja no tens excusa per convertir-te en #ActivistaDeLaSalud amb DKV i feliciCat.

Portada i índex de l’ebook gratuït descarregable.

Si les teves preguntes són “com puc actuar des d’avui mateix?” oquins exercicis puc fer?” et proposem aquest ebook gratuït que ofereix DKV. Es tracta d’exercicis senzills, basats en abdominals, escales, esquats, gambada, etc. Com apreciaràs en les següents imatges-exemple en què es mostren alguns dels exercicis, no necessitaràs res que requereixi un coneixement específic del “món fitness” ni acompanyament, l’únic que hauràs de posar de la teva part serà constància i paciència perquè puguis apreciar resultats.

El movimiento hip thrust, uno de los ejercicios que se recomiendan en la guía

El moviment hip thrust, un dels exercicis que es recomanen a la guia

Ejercicios abdominales con bosu, ideales para la estabilidad del tronco

Exercicis abdominals amb bosu, ideals per a l’estabilitat del tronc

Descàrrega de l’ebook i… sorteig d’un pack fitness!

Un altre punt destacat del contingut “rutina d’exercicis per fer a casa amb poc temps” és que la seva descàrrega et permet entrar de forma automàtica al sorteig d’un “kit fitness” perquè puguis aplicar els exercicis que es proposen a l’ebook gratuït sense necessitat d’assumir-ne cap cost. Creiem que més senzill no t’ho podem posar 🙂

El “Kit fitness” està compost per unes peses, un termos, i per un conjunt que inclou una estoreta i les bandes elàstiques.

Elementos que componen el “Kit Fitness” del sorteo

Elements que componen el “Kit Fitness” del sorteig

T’ha agradat l’article? Si vols saber més sobre DKV i els recursos descarregables gratuïts que ofereix accedeix al següent enllaç i segueix gaudint del millor contingut associat al benestar i la felicitat personal.

Per acabar, et convidem que t’uneixis a la comunitat feliciCat T’esperem!

Back To Top