Skip to content

Benestar a entitats públiques

En què et podem ajudar si ets una entitat pública?

feliciCat (Institut Català de la Felicitat) ofereix als organismes públics l’acompanyament necessari per treballar el benestar personal i col·lectiu, en benefici del funcionariat i dels diferents segments de la població catalana.

Investigar, interpretar i potenciar la felicitat del funcionariat i de la ciutadania és la nostra raó de ser.

1. Estudis i investigacions

Som especialistes en estudis de mercat i de clima laboral. Dissenyem i executem investigacions qualitatives i quantitatives per obtenir dades de gran valor que ajudin als ens públics a promoure el benestar de les persones.

Benestar a les entitats públiques

2. Participació en jornades

feliciCat actúa com a entitat conscienciadora y promotora en jornades en les que la felicitat i qualsevol dels set benestars (físic, emocional, nutricional, social, mediambiental, econòmic i tecnològic) tenen un paper protagonista.

Benestar a les entitats públiques

3. Programes formatius

La necessitat de formar en la gestió de persones i emocions está a l’ordre del dia. Per aquest motiu, feliciCat s’adapta a les necessitats dels diferents equips/departaments per oferir formacions àgils i transformadores.

Consultora de Benestar a les entitats públiques

Vols col·laborar amb felicicat?

A feliciCat estarem encantats d’ajudar-te a fer realitat qualsevol projecte que tingui com a propòsit el benestar de les persones.

Per què feliciCat?

Professionals especialistes
Formacions d’impacte
Calidesa i proximitat
Innovació i recerca

Apostar per feliciCat és una inversió segura pel benestar del territori.

Som un projecte que actua com a assessor independent que ajuda a promoure la cultura del benestar a entitats i empreses publiques, tant de “portes cap endins”, oferint formacions, dinàmiques i estratègies de benestar corporatiu, com de “portes enfora”, participant en programes, xerrades i iniciatives que permetin impactar positivament a les empreses privades i als ciutadans/es de Catalunya.

CONFÍEN EN feliciCat

Els nostres partners

Vols formar part de la comunitat de "facilitadors" de l'Institut Català de la Felicitat?

T’interessaria rebre informació sobre benestar i l’activitat de feliciCat?

Subscriu-te a la nostra newsletter:

Back To Top