Skip to content

Benestar organitzacional

En què et podem ajudar si ets empresa?

feliciCat (Institut Català de la Felicitat) ofereix a empreses de tots els sectors i tamanys els següents serveis professionals.

Si vols determinar el grau de benestar organitzacional de l’empresa aquests són els tres serveis que t’interessen.

1. Estudi de clima centrat en entrevistes "1 to 1"

Disseny i execució d’un estudi de clima laboral centrat entrevistes individuals i adaptades al personal de l’empresa. Una investigació qualitativa que permet obtenir dades d’alt valor per així plantejar accions individuals i col·lectives per millorar el benestar dels empleats.

Grau de benestar organitzacional

2. Auditoria en benestar organitzacional

Auditoria que s’executa, emprant una investigació quantitativa (enquesta), i qualitativa (focus groups). D’aquesta manera s’obtenen indicadors associats als set (7) benestars del personal de l’empresa: físic, emocional, nutricional, mediambiental, social, econòmic i tecnològic.

Benestar organitzacional

3. Test "Baròmetre de la Felicitat Laboral" (*)

Un qüestionari dissenyat i validat científicament perquè les empreses puguin sol·licitar-lo i utilitzar-lo com a base del seu propi estudi de clima laboral. El qüestionari està compost de 60 preguntes i permetran obtenir de forma directa fins a 20 indicadors.

Si ja disposes d’un pla i vols passar a l’acció, aquests són els tres serveis que t’interessen.

4. Programes i Formacions específiques

feliciCat ofereix formacions en format de programes, tallers i certificacions adaptades a les necessitats d’empreses i particulars. L’equip de formadors de feliciCat inclou un ampli catàleg d’especialistes de diferents matèries associades al benestar personal i organitzacional.

5. Extrenalització de perfils professionals

CPO (Chief People Officer), CHO (Chief Happiness Officer) i Wellbeing Manager (Responsable de Benestar) són perfils cada cop més demandats en el mercat laboral. feliciCat disposa de talent per integrar-lo a les empreses que aposten pel benestar organitzacional.

6. Oficines saludables - Living Office

El disseny de les oficines, el seu mobiliari, entre altres aspectes, tenen una relació directa amb la productivitat i la felicitat en l’entorn laboral. FeliciCat disposa de professionals especialitzats en oficines saludables que les transformen per incrementar el benestar dels empleats.

Vols col·laborar amb felicicat?

A feliciCat estarem encantats d’ajudar-te a fer realitat qualsevol projecte que tingui com a propòsit el benestar de les persones.

Per què feliciCat?

Professionals especialistes
Formacions d’impacte
Calidesa i proximitat
Innovació i recerca

Apostar per feliciCat és invertir en benestar organitzacional.

Som un projecte que actua com a assessor independent i que acostuma a tractar amb departaments com Recursos Humans i Direcció General de les empreses que operen a Catalunya. Amb quin propòsit? Oferir serveis professionals que ajudin a determinar el grau de benestar organitzacional de l’organització, gràcies al disseny i aplicació de programes formatius, estudis de clima laboral i assessories en benestar organitzacional.

CONFÍEN EN feliciCat

Els nostres partners

Vols formar part de la comunitat de "facilitadors" de l'Institut Català de la Felicitat?

T’interessaria rebre informació sobre benestar i l’activitat de feliciCat?

Subscriu-te a la nostra newsletter:

Back To Top