Skip to content

L’Institut Català de la Felicitat: una organització oberta i integradora, que actúa en base a 4 propòsits

Promoure la cultura de la felicitat a l’entorn laboral (i dels benestars que la conformen).

feliciCat és un organisme que actua com a assessor independent en felicitat laboral i benestar organitzacional, i que pretén ajudar a qualsevol empresa que operi a Catalunya a definir i/o executar projectes per assolir un entorn laboral positiu, sempre orientat a tractar totes les necessitats orientades als benestars dels empleats i col·laboradors. Dins del catàleg de serveis professionals de feliciCat destaquen els estudis de clima laboral, les assessories en benestar organitzacional i les formacions específiques.

Accedir als serveis de feliciCat per a empreses

Donar suport a les escoles per divulgar el concepte “Felicitat” a alumnat, professorat i famílies.

feliciCat ofereix a escoles xerrades i tallers dirigides a l’alumnat, les famílies, i també al professorat dels centres educatius. També disposa d’un programa propi de “felicitat a les escoles”. L’objectiu és clar: que es persones que són present i futur de la societat disposin dels coneixements necessaris per assolir un propòsit humà, educant més des de la gestió de les emocions, aprendre a cultivar relacions de qualitat i a seguir potenciant les habilitats cognitives, sent coneixedors del potencial i responsabilitat que tenim tots i totes per fer que aquest món sigui un lloc millor per viure.

Accedir als programes de feliciCat per a escoles

Ser un repositori d’estudis i investigacions associats a la felicitat i al benestar a Catalunya.

A feliciCat ens agrada donar visibilitat i proporcionar la cobertura necessària a la gran feina que estan realitzant universitats, professionals independents i organitzacions catalanes per a estudiar el benestar en diferents àmbits, i de fer seguiment d’indicadors de progrés que són el reflex de la felicitat en el nostre territori. Per aquest motiu, des de l’Institut Català de la Felicitat no només podem desenvolupar ens nostres propis estudis, sinó que també treballem per reunir i donar accés gratuït el màxim número d’estudis associats al benestar i a la felicitat a Catalunya.

Accedir secció “Estudis” de feliciCat

Donar visibilitat i connectar a professionals del benestar certificats amb empreses i particulars.

A Catalunya hi ha milers de professionals independents i micro-empreses que ofereixen serveis associats a incrementar els set benestars dels que es composa la felicitat individual i col·lectiva: benestar físic, emocional, nutricional, social, econòmic, mediambiental i tecnològic. FeliciCat ofereix un directori per donar visibilitat a aquestes persones, les quals es consideren de total confiança, i s’han anomenat “facilitadors de la felicitat”. Una comunitat que dia rere dia es consolida.

Accedir al directori “Facilitadors”

Vols col·laborar amb feliciCat?

Contacta amb nosaltres emplenant i enviant un formulari.

Vols formar part de la comunitat de "facilitadors" de l'Institut Català de la Felicitat?

T’interessaria rebre informació sobre benestar i l’activitat de feliciCat?

Subscriu-te a la nostra newsletter:

Back To Top