Skip to content

Quan els valors corporatius marquen la diferència i s’integren a l’ensenyament. 5 motius per triar l’Escola Universitària Mediterrani

L' Escola Universitària Mediterrani va ser de les primeres empreses que van creure en el projecte de l'Institut Català de la Felicitat (feliciCat) . Després de més de mig any caminant junts, podem afirmar que més enllà de la planificació acadèmica i dels professionals que conformen l'equip de professors, Mediterrani té un valor afegit que marca la diferència respecte a les altres universitats i escoles de negocis: l'aplicació dels seus valors corporatius al programa acadèmic.

Quan un centre docent es prepara per un nou curs acadèmic, té un autèntic repte al davant. Estem parlant de moltes “peces” per a un puzle virtual que s'han d'anar encaixant. Des d'aconseguir una experiència positiva inicial dels nous alumnes, passant per mantenir la qualitat de tots els continguts que imparteix el centre, i acabant per desenvolupar i coordinar tots els canals de comunicació (tant uni com bidireccionals) amb alumnes i alumnes de qualsevol curs/grau.

A feliciCat estem orgullosos de les empreses s'afilien a l'Institut perquè volen compartir els seus valors i propòsits empresarials. Mediterrani és sens dubte un exemple per a nosaltres i per aquest motiu, a continuació volem enumerar els quatre motius principals pels quals qualsevol jove amb voluntat d'emprendre una nova etapa en els estudis superiors hauria de triar Mediterrani com el lloc on no només formar-se, sinó també socialitzar-se i tindre l'oportunitat d'emprendre.

1- Humanitat: Mediterrano és una família. El professorat gaudeix d'un gran ambient de treball i això afecta directament la motivació que tenen per iniciar cada curs. I és que Mediterrani és conscient que una bona experiència en una universitat passa per les persones amb qui coincideixes. Per aquest motiu, més enllà d'integrar bons professionals, també ofereix persones a qui se'ls aplica formacions contínues i tallers per incrementar el seu benestar.

Imatge d'alguns professors de Mediterrani a la cerimònia de graduació.

2- Instal·lacions: Tecnologia i espais de treball i diàleg. Mediterrani treballa per millorar any rere any el concepte de Living Office. A la universitat no només ve a estudiar, també a relacionar-se, emprendre i fins i tot a relaxar-se. Més enllà de les limitacions que ofereix a nivell experiencial la situació pandèmica, el centre està adaptant totes les mesures sanitàries possibles per normalitzar totes les activitats i avantatges que aporten els espais habilitats als dos edificis que disposa, situats al carrer Rocafort i Consell de Cent respectivament.

Aules i espais de treball i d'interacció/convivència a les instal·lacions de Mediterrani

3- Projecció. Estar estudiant o haver-se graduat a Mediterrani és sinònim de projecció en l'àmbit laboral, i les dades ho demostren . Mediterrani disposa de conveni amb centenars d'empreses i les pràctiques (no obligatòries) es poden iniciar des del primer curs. A continuació s'exposa una infografia amb les principals dades que demostren la projecció que aporta Mediterrani a l'alumnat per integrar-lo com més aviat millor a l'ecosistema professional.

Dades d'infografia que demostren que Mediterrani és una bona elecció.

4- Acompanyament. Mediterrani compta amb un servei de Coach íntegrament dedicat als i les alumnes . L'objectiu d'aquest servei és escoltar i assessorar els estudiants perquè pugui projectar la seva millor versió tant a nivell de rendiment acadèmic com de benestar personal. El centre és conscient que arran de la pandèmia cal estar més a prop que mai de les persones. El servei d'orientació personal i coaching està dirigit a tota la comunitat Mediterrani (alumnes, alumnis, docents i personal).

El servei d'orientació personal i coaching està dirigit per Marta Aparicio.

Més enllà d'aquests quatre aspectes diferencials, cal recordar que Mediterrani integra una gran quantitat de certificacions internes i externes que rectifiquen de manera oficial la seva excel·lència als continguts que imparteix.

· Certificacions internes:

– UNE-EN ISO 9001:2000 per AENOR
– Acreditació AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya):

En aquesta segona acreditació destaca l'excel·lència del centre respecte als Sistemes de Coordinació de la Docència i un altre en què fa esment a la manifesta eficàcia del Pla d'Acció Tutorial (PAT) que inclou Tutories Personalitzades, Servei de Coaching, Classes de Reforç Acadèmic i l'elaboració del Perfil Professional Competencial de tots els alumnes en finalitzar la cursa.

· Certificacions externes:

– Centre examinador oficial de la Cambridge University (anglès)
– Centre examinador oficial de la Cambra de Comerç Francesa (francès)
– Centre examinador oficial del Goethe Institut (alemany)
– Centre examinador oficial de l'HSK (xinès)
– Amadeus
– Googles Ads
– Google Analytics
– MOST

T'ha agradat l'article? Si vols saber més sobre Mediterrani i els graus que ofereix (màrqueting, turisme i logística) accedeix al següent enllaç .

Per acabar, et convidem que t'uneixis a la comunitat feliciCat T'esperem!

Back To Top