Skip to content

Moldstock inicia la seva col·laboració amb feliciCat per incrementar el benestar organitzacional

Moldstock és una empresa del sector de la logística i del transport que aporta solucions professionals als clients. Actualment compta més de 18 centres ubicats a tota la Península Ibèrica (Espanya i Portugal). Cinc d'aquests centres són a Catalunya.

Quan una empresa es troba en plena fase de creixement, cal saber créixer i fer-ho partint des de l'equip (client intern) i el talent que es va incorporant als diferents centres . En aquest procés, també s'han de destinar esforços a fidelitzar els empleats que ja fa un temps que formen part de l'organització, i que precisament gràcies a ells, l'empresa ha pogut donar aquest “salt quantitatiu i qualitatiu”.

Manel Torres , CEO de la companyia, així com el seu Consell Directiu, són conscients que Moldstock no ha de perdre aquesta essència familiar i proximitat que l'ha caracteritzat, van aprovar iniciar una col·laboració amb feliciCat (Institut Català de la Felicitat) . L'objectiu d'aquesta col·laboració no és cap altra que recolzar-se en els professionals de l'institut per obtenir dades qualitatives i quantitatives fruits d'una investigació que es farà juntament amb els empleats de sis centres de Moldstock (Lliçà d'Amunt, Mollet del Vallès, La Roca del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Argentona i Alcalá de Henares).

Sara Torres (Direcció Moldstock) amb Eduard Alcaraz (President de feliciCat)

Com en molts altres sectors, la logística està immersa en una revolució digital, cosa que implica que moltes empreses hagin d' invertir en la transformació digital de les empreses. A Moldstock estan convençuts que aquesta transformació no es pot dur a terme amb èxit si no es tenen en compte els interessos, els gustos i les opinions dels empleats.

D'altra banda, Moldstock ja disposa de dues certificacions (Sistema de Gestió de Qualitat segons la norma UNE-EN ISO 9001 i Excel·lència Empresarial en Logística i Transport). Per tant, dins d'aquest marc d'actuació a nivell de sostenibilitat, ètica i responsabilitat, Moldstock vol fer “un pas més enllà” a la seva estratègia empresarial, sent la primera empresa catalana del sector que col·labora amb l'Institut Català de la Felicitat ( feliciCat) , una organització que ofereix solucions professionals per facilitar el benestar a les organitzacions, sent la felicitat laboral la seva màxima.

Imatges de fitxer Moldstock

Des de feliciCat volem agrair la confiança de Moldstock i de tot el vostre equip.

T'ha agradat l'article? Si vols saber més sobre Moldstock i les tendències del sector logístic, pots accedir al seu bloc .

Per acabar, et convidem que t'uneixis a la comunitat feliciCat T'esperem!

Back To Top