Skip to content

feliciCat incorpora el Test Empresarial de Desenvolupament Humà (TEDH) als seus serveis per a empreses.

El Test Empresarial de Desenvolupament Humà (TEDH) està compost per un qüestionari de 50 preguntes que permet a les empreses identificar en pocs minuts les dimensions del negoci que necessiten per créixer de manera sostenible i tenint les persones com a eix vertebrador de qualsevol estratègia.

A feliciCat ens esforcem per oferir a empreses que operen a Catalunya eines efectives i accessibles per determinar el seu grau de benestar organitzacional, així com els seus factors de creixement en base a les estratègies centrades en les relacions humanes. Aquesta tasca transformadora i divulgativa és en gran part un èxit gràcies a la xarxa de partners de l'àmbit emocional, tecnològic, estratègic i formatiu de què disposem.

Feia molts mesos que intentàvem buscar el complement perfecte a dos dels nostres serveis que venim oferint a les empreses per determinar el seu clima laboral i estadi de benestar actual, com són l' estudi de clima laboral centrat en entrevistes en profunditat “one to one” , i la auditoria en benestar organitzacional . Necessitàvem un servei de qualitat, més automatitzat i accessible per a empreses de qualsevol estructura… fins que vam trobar el producte i el partner adequat.

HumanLeadership és una empresa que ha desenvolupat el Test Empresarial de Desenvolupament Humà (TEDH) i que juntament amb altres serveis treballa per transformar les empreses i activar els factors de desenvolupament humà, acompanyant les persones que dirigeixen i lideren les empreses a trobar solucions sostenibles de creixement empresarial.

Què és el Test Empresarial de Desenvolupament Humà (TEDH)?

Es tracta d'un sistema específicament desenvolupat per classificar les empreses, analitzant els factors de desenvolupament d'estratègia humana, per relacionar-lo posteriorment amb les possibilitats de creixement del propi projecte.

L'objectiu del test és facilitar dades que permetin mostrar de manera clara les línies de treball que permetran a l'empresa desenvolupar tot el seu potencial en base al seu nivell de desenvolupament humà .

Les 50 preguntes de què consta el test permeten classificar en 6 nivells l'empresa, establint un punt de partida per treballar en 12 dimensions diferents . Un informe molt complet que convida a la reflexió interna i que, un cop interpretades les dades obtingudes, facilita la presa de decisió en molts aspectes de caràcter empresarial, des de la cultura, el propòsit, les finances i passant per l'estratègia.

A continuació, s'exposen els 6 nivells amb què el Test Empresarial de Desenvolupament Humà (TEDH) classifica les empreses.

Infografía de los 6 estadios de empresas

Font creadora de la infografia: Institut Català de la Felicitat

Qui ha de respondre el Test Empresarial de Desenvolupament Humà (TEDH)?

El Test ha de ser respost per les persones decisòries de lempresa. Les persones propietàries de l'empresa, Gerència i CEO són els perfils més afins a completar el test.

Es demana a aquesta persona que es prengui el temps necessari per respondre el test, a més de l'alt grau de sinceritat necessari perquè els resultats que ofereixi el test reflecteixin la realitat de la situació actual de l'empresa.

Qui i com s'interpreten els resultats del Test Empresarial de Desenvolupament Humà (TEDH)?

Els resultats del test poden ser perfectament interpretats per les mateixes persones que el contesten, però per interpretar els resultats lequip de HumanLeadership acompanyarà les persones que contesten en una reunió virtual duna hora.

La interpretació de les dades ens porta a respondre les preguntes clau següents.

  • Quines causes hi ha darrere dels resultats de linforme?

  • Com pot créixer l'empresa de manera sostenible, harmonitzant la vida professional i personal de totes les persones que formen part de l'empresa?

  • Quines propostes de creixement són les que es poden accionar a curt termini per començar a veure resultats com més aviat millor?

  • Quins són els punts estratègics de desenvolupament de lempresa que tenen més retorn.

Banner Test Empresarial de Desarrollo Humano (TEDH)

T'ha agradat l'article? Et convidem que t'uneixis a la comunitat feliciCat T'esperem!

Back To Top