Skip to content

Calistènia. Beneficis d´entrenar en contacte amb la Terra.

Els éssers humans som éssers elèctrics , i la nostra base de recàrrega és la Terra. Actuem com a antenes, som capaços d'emetre i captar energia. La majoria dels nostres processos biològics i de la informació de les nostres cèl·lules es produeixen per impulsos elèctrics.

Article creat per David Mayorgas, col·laborador de feliciCat per a la revista D'qi .

Durant milions d'anys vam anar descalços, i el nostre cos sempre estava en contacte amb la Terra. Avui portem sabates tot el dia, caminem sobre asfalt, vivim i treballem en edificis, literalment ens hem desconnectat de la Terra.

També sabem que la superfície de la Terra és una gran xarxa elèctrica, amb una lleugera càrrega negativa. Quan la nostra pell entra en contacte amb la superfície terrestre absorbim electrons negatius que ens ajuden a neutralitzar radicals lliures.

Quan ens sentim cansats i amb poca energia, aquest sentiment pot estar relacionat amb una pèrdua delectrons, i per tant amb una manca de connexió amb la Terra. Les causes poden ser de molts tipus: la contaminació de l'aire que respirem, allò que mengem, els productes que fem servir, i també com gestionem les nostres emocions i l'estrès.

El desequilibri entre ions positius i negatius dóna origen a problemes de salut.

L'evidència científica dels estudis de earthing o grounding apunten sobre els beneficis de romandre en contacte amb la Terra. A continuació us exposem una infografia que els exposa.

Font de la infografia: feliciCat (Institut Català de la Felicitat)

Idees per reconnectar amb la Terra.

  1. La forma més senzilla i directa d'experimentar els beneficis de reconnectar amb la Terra és treure't les sabates i caminar descalç al jardí, al parc oa la sorra de la platja.

  2. Banyar-te al mar és una font d'electrons excel·lent, però també serveixen rius, llacs o aigües termals. Com que estàs completament submergit, tens molta més exposició de la teva pell a la natura.

  3. Entrenar-te a l'aire lliure al parc de la teva ciutat, al bosc, al jardí, el contacte de les teves mans i peus amb la Terra, perquè com més pell exposis més gran és el benefici.

Si vols aprendre més sobre la Calistènia a la natura i els beneficis per la salut i el benestar t'animem a que segueixis a David Mayorgas a través del perfil @impulsaenforma .

T'ha agradat l'article? Et convidem que t'uneixis a la comunitat feliciCat T'esperem!

Back To Top