Skip to content

feliciCat incorpora Wellwo i Orpheus com a nous partners tecnològics de benestar. Visca les plataformes all in one!

A feliciCat ho tenim clar. Una organització no pot evolucionar si no s'envolta de partners de qualitat , que a més d'aportar un servei professional, permeti a les empreses que el contractin, incrementar-ne el benestar organitzacional gràcies a continguts i dades de valor .

A l' Institut Català de la Felicitat estem orgullosos de la nostra comunitat de partners, i més després d'incorporar Wellwo i Orpheus com a noves empreses amigues amb què iniciarem l'establiment de sinergies i així donar a conèixer la seva gran feina i els beneficis que aporten els seus respectives plataformes all in one a les empreses que tenen com a objectiu incrementar el benestar organitzacional.

Wellwo

En el cas de Wellwo , es tracta d'una plataforma 100% customizable per a qualsevol empresa que la contracti. Aquest programari permet fomentar de forma diària hàbits de vida saludables gràcies a continguts propis i reptes personalitzats segons els interessos i els gustos de cada persona. Wellwoo garanteix un seguiment de totes les iniciatives gràcies a l'enviament de comunicacions ia la gamificació de qualsevol tasca.

Wellwo no només és sinònim de benestar, també de tranquil·litat i comoditat, ja que també actua com a departament de wellbeing de l'empresa, creant continguts diàriament en diferents idiomes, i atenent de forma personalitzada les preguntes i suggeriments dels mateixos empleats.

Estàs buscant una solució de benestar 360 º per a la teva empresa còmoda i que sigui percebuda pels teus empleats com un servei propi de l'empresa? Wellwo és la solució.

Orpheus

Pel que fa a Orpheus , és el partner que a feliciCat anàvem buscant des de fa temps. Un partner que ens permetés garantir i certificar empreses amb espais de treball saludables i sostenibles . La plataforma d'Orpheus permet digitalitzar i monitoritzar la qualitat de l'aire de les diferents àrees de treball, entre altres criteris de confort no menys importants i que afecten directament la productivitat i la salut de les persones que treballen diàriament.  

Sabies que…

  • …els espais saludables retornen el 49% de les inversions en productivitat?

  • …el 74% de els usuaris senten afinitat per empreses que estan prenent mesures contra el canvi climàtic?

Amb Orpheus també disposa d'una aplicació ( Orpheus App ), per poder consultar i compartir les dades que permetin oferir una experiència inigualable als usuaris, hostes i visitants.

Estàs buscant una solució tecnològica que permeti anticipar situacions i millorar en l'eficiència energètica i reduir despeses? Vols com a organització unir-te a la missió de reduir emissions de CO₂. No ho dubtis, necessites a Orpheus .

No hi ha millor sensació per a una persona que forma part d'un projecte que sentir que l'empresa fa tot el que està a la mà per incrementar el teu benestar i seguretat . Veure que l'empresa està esforçant per complir amb les normatives, per crear contingut que et permetin incrementar el teu benestar físic, emocional i nutricional. En conclusió: confiar en Wellwo i Orpheus és llançar un missatge molt clar a l'empleat i usuari: “M'importes, i molt” .

T'ha agradat l'article? Et convidem que t'uneixis a la comunitat feliciCat T'esperem!

Back To Top