Skip to content

El Manifestation Journal. Què és i com podem integrar-lo a les nostres vides

De vegades ens costa d'entendre que la nostra mentalitat es pot aturar per moltes raons, que es pot escapar del nostre control. Per aquest motiu, a feliciCat volem recomanar els beneficis de crear un Manifestation Journal o Diari de Manifestació, que ens reprendre les regnes sobre la teva manera de pensar.

Article creat per OWO , partner de feliciCat i publicat al seu bloc .

La Llei de l'Atracció

El Manifestació Journal o Diari de Manifestació es basa principalment en la Llei de l'Atracció. Aquesta llei és una creença d'origen hinduista, estesa popularment en els darrers anys, que assegura que les persones som capaces d'influir en els esdeveniments de la nostra vida controlant els nostres pensaments (conscients i inconscients). Es considera que si focalitzem les nostres energies en allò que desitgem i visualitzem, serem capaços d'atreure'l a la nostra vida, ja que l'Univers ens tornarà una quantitat d'energia similar a l'emesa.

Els 4 pilars de la Llei de l'Atracció

 1. Saber què és el que volem per demanar-ho a l'Univers.

 2. Enfocar els nostres pensaments sobre allò que desitgem amb entusiasme i gratitud.

 3. Visualitzar que ja hem obtingut allò que desitgem, per fer-ho més real.

 4. I sobretot, estar oberts a rebre'l.

En què consisteix el Manifestation Journal?

Fer un Manifestation Journal consisteix a crear el teu propi diari a mà (en una llibreta o quadern que hagis fet tu mateix) on puguis anotar els teus somnis i metes i treballar la gratitud cada dia per atraure els aspectes positius que desitges.

Aquesta eina pot ser molt útil per a tu si vols augmentar la teva creativitat o potenciar el mindfulness, ja que t'ajuda a ser present a l'aquí i ara, dedicant més temps a escriure, dibuixar i plasmar els teus pensaments. Es tracta d´una gran guia no només de manifestació i atracció del canvi sinó també d´inspiració i autoconeixement.

Un Manifestation Journal no ha de servir només per llistar què volem aconseguir a la nostra vida, sinó que ens ha d'ajudar a planificar com ho aconseguirem, és a dir, visualitzar quin és el full de ruta per arribar a aconseguir-ho.

Passos per començar el teu propi Manifestation Journal?

 1. Trieu el diari correcte. El diari perfecte és el que més t'agradi a tu. Pot ser una llibreta d'espiral, un quadern, una agenda bonica o un llibre editat específicament. L'important és que sigui nou i que t'inspiri, et resulti pràctic i faci que et vingui de gust fer-lo servir cada dia.

 2. Fes-te amb bolígrafs de diferents colors i de qualitat. Encara que sembli una ximpleria, tenir les eines adequades t'ajudarà a estructurar millor les idees i fer que tot sigui més ordenat i visual.

 3. Decideix un mètode de manifestació o comença amb una plantilla. No hi ha una única manera correcta de redactar el teu diari, però de vegades és bo tenir una referència per saber per on començar i deixar que les paraules flueixin. A més, la coherència i la uniformitat fan que aquest diari sigui especialment útil, ja que t'ajudaran a crear una rutina i enfocar els teus pensaments de manera clara. Més avall us donem algunes idees sobre com estructurar el vostre diari.

 4. Converteix l'escriptura en un hàbit diari. Per això és important que escullis un moment on puguis estar relaxat, gaudir del teu temps sense presses i sense distraccions. – Troba un buit a la teva agenda i reserva't. És un moment per a tu. – Prepara l'ambient adequat, ha de ser un lloc còmode i inspirador. – Pots intentar meditar abans de començar a escriure, per focalitzar tota la teva atenció i la teva energia en aquesta activitat.

Idees per estructurar el teu diari

Per ajudar-te a concentrar-te en aquesta activitat, pots seguir una pauta: escriure les teves idees cada dia, de manera rutinària, seguint sempre els mateixos apartats.

 • Declaracions interrogatives. Són preguntes que estimularan el teu pensament.

  • Si et concedissin 3 desitjos a la vida, què demanaries?

  • Quines són les teves 5 prioritats principals?

  • Què és el que t'agrada més de tu?

  • Com definiries l'èxit o la felicitat?

 • Afirmacions positives. Són frases d'apoderament, declaracions que t'ajudaran a ser optimista, creure en tu, interioritzar quines són les teves fortaleses i les coses bones que hi ha a la teva vida.

  • Sóc estimat o estimada

  • Sóc capaç d'aconseguir allò que vull

  • Estic fort i saludable

  • No tinc por del canvi

  • Mereixo les coses bones que arribin a la meva vida

 • Llista de manifestacions o objectius. Totes aquelles coses que volem atreure i que demanem a l'Univers que ens concedeixi. Són les teves metes, escriure-les i llegir-les t'ajudarà a motivar-te per assolir-les.

 • Llista de coses per les quals sents gratitud. Ser agraïxs és una part molt important del procés de manifestació, ja que ens ajuda a veure el costat positiu de la nostra vida i esquivar els aspectes negatius o els contratemps que puguin sorgir en el camí cap als nostres somnis i objectius. La gratitud enfoca la nostra energia cap a allò que és veritablement important, ens ajuda a relativitzar ia valorar els petits grans detalls que fan la nostra vida més especial.

 • Registre de visualitzacions. Cada vegada que visualitzis com materialitzes els teus desitjos o projectis el teu futur, anota-ho al teu diari. La imaginació et pot ajudar a atreure el que vols. Descriu com era aquella situació a la teva ment: on i amb qui estaves, què et feia feliç. La repetició dexercicis de visualització pot ajudar a convèncer la teva ment que lobjectiu ja sha aconseguit.

Ja ets llest per començar a escriure i deixar fluir els teus pensaments… És el moment d'aprofitar les teves energies, empoderar-te i començar a creure. I és que, recorda: creure és crear.

Tot seguit us exposem una infografia sobre els beneficis de l'escriptura diària.

Infografía sobre los beneficios de la escritura diaria

Font de la infografia: feliciCat (creació pròpia)

T'ha agradat l'article? Et convidem que t'uneixis a la comunitat feliciCat T'esperem!

Back To Top