Skip to content

Zambon i la seva aposta pel benestar físic coincidint amb Sant Jordi (Dia Internacional del Llibre)


En el marc del Sant Jordi 2024, Dia Internacional del Llibre, Zambon, empresa del sector farmacèutic, va organitzar un esdeveniment especial pels seus empleats, amb l’objectiu de fomentar la cultura, el benestar i la convivència entre els membres de l’equip. La jornada, patrocinada per l’equip Benvivere es va desenvolupar en les instal·lacions de la companyia en Santa Perpètua de Mogoda, i feliciCat, va col·laborar activament en diverses activitats dissenyades per a promoure la cura personal i el benestar físic de les persones assistents.

L’esdeveniment va comptar amb diferents estacions associades a la Cultura, l’Esport, la Solidaritat i la Salut. L’aportació de feliciCat en aquesta jornada tan especial va ser un espai dedicat principalment al benestar físic, i que va comptar amb dos fisioterapeutes que van realitzar massatges a 10 minuts a les persones que ho van sol·licitar amb anterioritat.

A l’estació de la salut, els empleats de Zambon també van poder provar la pressoteràpia i d’aquesta manera, millorar la circulació i estimular el sistema limfàtic per a l’alliberament de toxines. Una altra acció associada al benestar físic va ser l’aportació de productes hidratants per a la cara i les mans (guants, màscares i pegats) de la marca Iroha Nature.

En una altra dependència de les instal·lacions de Zambon, però molt a prop dels estands de la jornada, la marca tenia preparat pels seus empleats una sessió de Body Combat que va servir perquè moltes persones gaudissin i alliberessin tensions fent esport. Una activitat divertida i dinàmica que va posar a prova la condició física dels participants.

 

La celebració del Sant Jordi a Zambon és un exemple del compromís de la companyia amb el benestar integral dels seus empleats. L’empresa reconeix la importància de la cultura, l’activitat física i la cura personal pel desenvolupament professional i personal dels seus col·laboradors. Mitjançant aquestes d’iniciatives, Zambon vol crear un ambient de treball positiu i motivador, on els empleats se sentin valorats i puguin desenvolupar tot el seu potencial.

Des de feliciCat volem agrair la confiança dipositada en el nostre treball i estem orgullosos d’avançar de la mà d’empreses com Zambon, que actuen i inverteixen en els diferents benestars que componen la felicitat laboral.

Desitges pels teus empleats una jornada similar a que hem exposat en aquest article? Posa’t en contacte amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-te i fer que sigui una realitat. Contacta’ns!

T’ha semblat interessant l’article? Segueix-nos a les xarxes socials de feliciCat o envia’ns un e-mail a hola@felicicat.cat.

Fotografia de portada: Dissenyada per Freepik. Usuari/Autor Storyset.
Back To Top