Skip to content

Lhorari dhivern i els millors consells per millorar la teva qualitat de son.

Fa més de dues setmanes que vam entrar a l’anomenat “horari d’hivern” , i el fet de no saber adaptar-nos a un dia amb cada vegada menys hores de llum natural pot afectar el nostre benestar.

Més enllà dels efectes negatius que aquesta “hora a faltar” pot provocar al nostre benestar físic i emocional (per exemple, la manca de gana per la realització de l’exercici físic, que té relació directa amb l’increment del sedentarisme en aquesta època de l’any ), hem de tenir en compte que aquest canvi d’hora té aspectes positius. T’està començant a “picar” la curiositat? J

El nostre cos és molt intel·ligent (molt més del que imaginem) i davant d’una disminució de les hores de llum solar, s’incrementa la producció de melatonina, que ajuda a iniciar o mantenir el son…i això cal saber aprofitar-ho. Ets dels que veu el got “mitjà ple” o “mitjà buit”? Nosaltres sempre triem la primera opció.

Consells per millorar la teva qualitat de son.

Sent coneixedors que el nostre cos requereix més “hibernació” (com la de qualsevol moltíssims altres éssers vius del planeta), volem animar-vos a descarregar un dels nombrosos recursos gratuïts descarregables per incrementar el benestar personal i familiar , i que permeten afrontar situacions estacionals de gran importància per a la salut mental, física i nutricional de qualsevol persona.

A feliciCat no ens cansarem de dir-ho: tenim la sort de disposar d’empreses afiliades com DKV , que a més d’estar alineats amb el seu propòsit empresarial i de fidelització del talent, ofereixen ebooks gratuïts com el titulat “consells per millorar la teva qualitat de son” . Ja no tens excusa per millorar el teu descans i convertir-te en tot un/a #ActivistaDeLaSalud gràcies a DKV i feliciCat.

Portada i índex de l’ebook gratuït descarregable.

Accedeix a la baixada la guia de consells

No hi ha cap debat. Si dorms bé, viuràs millor. I per poder dormir bé és imprescindible que hi ha aspectes fonamentals que hem de tractar des d’ara mateix (si és que per sort ja els venia tractant). Estem parlant dels hàbits alimentaris (principalment als sopars), de les postures i de les hores de son.

A l’ebook “consells per millorar la teva qualitat de son” trobaràs consells per poder dormir millor. Quines tècniques de cuinat són les millors per fer un sopar que ens faciliti la regulació del nostre cicle de son? Quins aliments ajuden a la síntesi de serotonina i melatonina, dues molècules importants en la regulació del son? Quantes hores abans d’anar al llit he de sopar? He de prescindir dels dispositius electrònics durant la nit? Les respostes són en aquest recurs gratuït.

Imatge de fitxer. Ebook DKV

Millorar la teva qualitat de vida començant per la teva higiene del son.

Tu pots millorar la teva vida a través del somni. És un fet irrefutable i com tot a la vida la voluntat pròpia serà imprescindible per poder adquirir uns hàbits que et beneficiaran no només a nivell emocional, físic i nutricional, també de forma indirecta a nivell social i per què no, econòmic (si estem més descansats podem ser més productius i tenim molta més capacitat de socialització, lucidesa i concentració).

Imatge de la fitxa de l’aplicació “Vull Cuidar-me”

Un altre punt destacat del contingut descarregable és que es tracta una aplicació 100% “ made in DKV” que té com a nom “Vull Cuidar-me” , un aplicatiu que et permet gaudir (siguis client de DKV o no) d’un resum diari de la teva salut, per exemple, de l’anomenat “ índex de vida saludable ” amb un valor del 0 al 1000 que permet saber si anem ben encaminats en l’adopció d’un estil de vida saludable.

Descàrrega de l’ebook i entra en un sorteig d’una sessió de psicoteràpia per millorar la teva qualitat de son!

Tal com venim fent en els darrers mesos, les descàrregues de continguts gratuïts tenen premi… i aquest no serà una excepció. Entre totes les persones que es descarreguin l’ebook “consells per millorar la teva qualitat de son” se sortejarà una sessió de psicoteràpia per millorar la teva qualitat de son perquè puguis tenir un assessorament d’una professional de la higiene del son.

Imatge de la campanya que promouen DKV i feliciCat“

T’ha agradat l’article? Si vols saber més sobre DKV i els recursos descarregables gratuïts que ofereix accedeix al següent enllaç i segueix gaudint del millor contingut associat al benestar i la felicitat personal.

Per acabar, et convidem que t’uneixis a la comunitat feliciCat T’esperem!

Back To Top