Skip to content

La Future of People Academy (FOPA) es converteix en proveïdor formatiu de felicitat

Des de l´Institut Català de la Felicitat ens complau anunciar l´acord amb la Future of People Academy (FOPA), que es converteix en proveïdor formatiu de l´Institut.

Ja és oficial. En aquesta primera setmana de juny s’ha rubricat l’ acord de cooperació entre el president de feliciCat, Eduard Alcaraz , i el fundador de FOPA , Manu Romero . Aquest acord conté una sèrie d’aspectes clau que recollim al present article. No te’ls perdis!

1- FOPA es converteix en proveïdor formatiu oficial de feliciCat en termes de benestar organitzacional i de certificació al perfil de CHO (Chief Happiness Officer) tant per a empreses com per a particulars. Com bé especifiquem al nostre servei de formació a CHO , els avantatges de comptar amb aquesta figura en una organització són molts. Entre aquests beneficis podem destacar la millora de la qualitat de vida dels empleats, el foment del treball en equip o l’augment del compromís dels empleats amb l’organització. Per aquest motiu, a feliciCat també volem oferir la possibilitat d’accedir a la certificació a Chief Happiness Officer (Director de la Felicitat), amb una acreditació de la Future of People Academy (FOPA).

2- feliciCat fa un pas més en la voluntat d’ accelerar la implementació de la cultura de la felicitat i benestar organitzacional a les empreses que vulguin formar internament els empleats i empleades que aspirin a ser gestors del talent i de la cultura de la felicitat dins de lorganització. Considerem que tant felicitat com la Future of People Academy (FOPA) comparteixen valors i objectius que es dirigeixen cap a una mateixa direcció. Amb aquest acord, es vol visibilitzar la importància de la figura del CHO dins d’una empresa, i que ha demostrat ser clau per fidelitzar el personal qualificat que representa la companyia.

3- feliciCat i FOPA aposten per formacions de qualitat, accessibles, actuals i flexibles que són un èxit tant a Espanya com a Llatino Amèrica i per les que ja han passat desenes de professionals de grans empreses com Fujitsu, Greenpeace o Renfe i que, gràcies a la tutorització de Manu Romero (un dels experts més destacats en felicitat laboral a Catalunya), han esdevingut especialistes en la felicitat laboral. Molts ja els podem trobar a LinkedIn amb el seu perfil actualitzat a CHO (Chief Happiness Officer). Aprofita el descompte del 10% amb el cupó “ FELICICAT ” i inscriu-te ara !

4- Volem que les empreses catalanes (les que s’han creat i operen a Catalunya), així com professionals independents puguin gaudir d’un Certificat i diploma oficial FOPA que els acrediti com a “experts en felicitat laboral”.

Voleu conèixer Manu Romero? Aquí ho teniu, presentant el curs 🙂

Inscriu-te ara a la certificació amb el descompte del 10% introduint el cupó “FELICICAT”

I per què FOPA? L’acadèmia està al corrent de les darreres tendències i metodologies en la gestió de talent : felicitat, experiència de l’empleat, employer branding, people analytics, etc. que es tracten a la certificació. Es poden crear les condicions per fomentar un equip feliç que sumi a l’èxit i el ROI de l’empresa? Per descomptat que sí J. Amb el curs a CHO (Chief Happiness Officer) seràs coneixedor d’estratègies, tàctiques i eines per aconseguir que l’aposta en felicitat laboral es demostri com una de les millors inversions que es poden fer actualment en l’àmbit empresarial.

Per concloure, des de feliciCat volem remarcar que una gestió adequada del talent, a més d’obtenir estalvis i un rendiment superior , ens aporta una diferenciació i valor afegit . La globalització, el canvi d’un entorn VUCA, les noves tecnologies i les generacions han transformat la realitat de les empreses, fent que aquestes valorin cada cop més el fet de fidelitzar el talent. Hi ha l’oportunitat d’ influir fins a un 50% en la felicitat de les persones treballant en circumstàncies que envolten els empleats i activitats que fan al seu dia a dia.

A la izquierda, Eduard Alcaraz (Presidente de feliciCat); a la derecha, Manu Romero (fundador de la Future of People Academy).

A l’esquerra, Eduard Alcaraz (President de feliciCat); a la dreta, Manu Romero (fundador de la Future of People Academy).

Back To Top