Skip to content

feliciCat busca “facilitadors” dels set benestars per validar-los i incloure’ls al seu nou directori de professionals.

Una nova pàgina web, un directori de professionals certificats i la creació de la junta directiva, són els reptes principals de l’Institut Català de la Felicitat aquest 2024.

Cada any és ple de reptes i propòsits d’àmbit personal i professional. Per feliciCat, el 2024 aspira a ser un “abans i un després” com a organització (en clau positiva), ja que afronta tres objectius que permetran que el projecte es consolidi i adquireixi més visibilitat, comunitat/xarxa, i obtingui una capacitat més gran de actuació amb agents públics i privats.

Comunitat de “Facilitadors”

Amb el llançament de la nova pàgina web, feliciCat aprofitarà per integrar una secció anomenada “Facilitadors”, que actuarà com un directori de professionals que ofereixen una activitat associada als set (7) benestars dels quals es compon la felicitat personal i col·lectiva ( benestar físic, emocional, social, nutricional, econòmic, tecnològic i mediambiental).

L’usuari particular od’empresa que accedeixi a la secció “Facilitadors” de felicicat.cat podrà consultar les fitxes de diferents professionals, que prèviament hauran estat validats per l’Institut Català de la Felicitat. A la seva fitxa, cada “facilitador” podrà publicar una fotografia seva, una breu descripció, així com diferents enllaços perquè qualsevol persona o empresa pugui contactar-hi directament (e-mail, xarxes socials i website). Les fitxes estaran disponibles als idiomes català i castellà.

L’Institut Català de la Felicitat sol·licita una quota simbòlica de 25€/any per ser present al directori, amb un mínim de dos (2) anys de compromís. Amb aquestes condicions no només es vol donar visibilitat a una gran quantitat de professionals especialistes en diferents disciplines associades al benestar, sinó també permetre que pel fet de ser “Facilitador” validat per l’Institut Català de la Felicitat, les diferents marques personals i petites empreses puguin incrementar la seva reputació gràcies al segell de “Professional Certificat”.

A continuació s’exposa una infografia sobre la campanya que està duent a terme feliciCat per aconseguir atreure “facilitadors”. Cada ocasió que un/a professional sol·liciti més informació (escrivint a hola@felicicat.cat ), es concretarà dia i hora per realitzar la fase de validació, en base a una entrevista virtual o presencial.

Infografía sobre el profesional facilitador del bienestar.

Junta Directiva

La creació de la Junta Directiva vol dir que feliciCat tindrà els seus propis estatuts. D‟altra banda, es pretén que la Junta es composi de diferents professionals que abastin els tres àmbits d‟actuació de l‟Institut Català de la Felicitat: empresa, escola i organismes públics. Els objectius que pretén assolir la Junta Directiva a mitjà termini són els següents:

  • Establir noves col·laboracions amb empreses que necessitin incrementar el benestar organitzacional.

  • Localitzar i tenir accés a noves investigacions i estudis per donar més valor al repositori de feliciCat (secció “Estudis”).

  • Generar un espai de diàleg entre professionals experts per determinar tendències sobre el tractament de la felicitat i dels benestars que la componen als tres àmbits d’actuació de l’Institut.

  • Crear una xarxa de contactes que permeti incrementar la visibilitat i fer conèixer el propòsit i l’activitat de feliciCat tant a Catalunya més enllà del seu territori.


Vols més informació sobre els serveis de feliciCat? Escriu-nos a hola@felicicat.cat o truca’ns al 637444571.

T’agrada el nostre contingut i els esdeveniments en què participem? Et convidem que t’uneixis a la comunitat feliciCat T’esperem!

Back To Top