Skip to content

Beneficis del ball. Per què és bo per a la nostra salut i ens apropa a la felicitat?

A partir d'aquest mes de gener de 2022, a feliciCat oferim a empreses el servei de classes de ball en línia perquè els seus empleats de qualsevol organització puguin veure incrementat el seu benestar físic i emocional.

Contingut extret del bloc de Rebaila , col·laborador de feliciCat.

T'agrada ballar? Coneixes la multitud de beneficis del ball? En ballar posem en moviment tot el cos, posant-nos en forma i passant-ho bé. En aquest article tractarem aquests beneficis de manera general, centrant-nos en la salut física i mental.

Es podria dir que a banda de ser una activitat entretinguda i divertida que es posa en pràctica al ritme de les teves cançons preferides, pot ajudar-te a interactuar, a exercitar-te i és bo per al teu cervell.

T'ho expliquem a continuació!

Per què el ball és beneficiós per a la salut física?

Que ballar és bo per a la salut, ho sabem tots, però per què exactament?

El ball implica moviment, per tant, durant l'activitat s'està fent exercici aeròbic, a més de moure't suportant el teu propi pes ( bodyweight ). Aleshores, els músculs s'enforteixen i també els ossos, que pot prevenir malalties com l'osteoporosi (la malaltia dels ossos).

També tonifica el teu cos i millora la postura , molt important si es té un treball d'oficina on estàs tot el dia assegut. Això ajuda a prevenir malalties del cor i millora la teva elasticitat i resistència.

En definitiva, es pot considerar que hi ha diversos beneficis del ball i és perfecte per posar en forma el teu cos, a més que es pot posar en pràctica en qualsevol moment, sense necessitat de tenir horari. L'Escola de Ball online Rebaila és una gran opció si tens una vida molt ocupada, però estàs desitjant aprendre a ballar, ja que tu et poses els teus horaris i des de la comoditat de casa teva.

Quan balles pots gaudir del luxe de ser tu mateix”

— Paulo Coelho

La salut mental, Quins són els beneficis del ball per a la salut emocional?

No ens podem oblidar de la salut mental, que cal començar a prioritzar ja que no se li dóna gaire importància. Diversos estudis demostren que ballar una mica cada dia et fa més feliç i augmenta la teva energia , per tant, a què esperes? A més, la dansa també ajuda a millorar la confiança i autoestima, que aquest augment es pot mostrar en tots els aspectes de la teva vida.

No podem oblidar que ballar et pot ajudar a connectar amb tu mateix i amb els altres, ajudant-te a millorar les relacions intrapersonals i interpersonals, totalment necessàries en el nostre dia a dia.

També redueix l'ansietat i la depressió , problemàtiques cada cop més freqüents en joves, i ballar ajuda a expressar les emocions i canalitzar els pensaments i l'adrenalina.

Balla, diverteix-te i gaudeix de tots els beneficis del ball! A continuació, us exposem l'equip de professors de ball amb què les empreses poden aconseguir millor benestar per a les persones que la representen.

Font d'imatges: Rebaila.com

A continuació us exposem també una de les nostres infogafies feliciCat sobre l'acte de ballar. Què hi aporta? Què provoca? 🙂

T'ha agradat l'article? Si voleu aprendre més sobre l'estrès, us animem a descobrir el bloc de Rebaila , on trobaràs més continguts per viure una vida més plena.

Per acabar, et convidem que t'uneixis a la comunitat feliciCat T'esperem!

Back To Top