Skip to content

Wallbox llança un motosharing corporatiu per als seus empleats

Els 1.000 empleats de Wallbox a Barcelona podran gaudir del primer servei de motosharing corporatiu de Cooltra

Article extret de Viaempresa.cat i creat per la redacció.

Cooltra s'alia amb Wallbox per implementar el seu primer motosharing corporatiu per a empleats. Amb aquesta aliança estratègica, els més de 1.000 treballadors de Wallbox a Barcelona es podran desplaçar amb motos elèctriques de Cooltra entre la seu central de la companyia a Barcelona i la fàbrica que aquesta té a la Zona Franca. La flota de motos es gestionarà a través d'una adaptació específica que ha fet Cooltra per als Wallboxers, que podran recórrer els cinc quilòmetres que separen els headquarters de la fàbrica de manera totalment sostenible.

"Wallbox comparteix els nostres valors i dins del seu full de ruta un dels seus principals objectius és reduir l'empremta de carboni amb els seus desplaçaments, implicant els empleats. Ara ho pot fer gràcies al nostre servei de Private Motosharing per a empreses, que fusiona el millor del renting, on comptem amb més de 10 anys d'experiència, i el millor del sharing .Amb la tornada al treball presencial a les oficines després dels efectes de la pandèmia, solucions com aquesta són idònies per fomentar desplaçaments sostenibles en aquelles companyies que disposen de més d´una seu o ubicació, facilitant els desplaçaments dels seus empleats tant interempresa com per a les seves necessitats personals”, afirma el CEO de Cooltra, Timo Buetefisch . "Les motos zero emissions de Cooltra ens permeten solucionar un problema de mobilitat que tenien els nostres empleats i ho fan adaptant-se perfectament als nostres valors", ha assegurat Enric Asunción , CEO i cofundador de Wallbox.

Per poder fer la transició cap a una mobilitat zero emissions de manera senzilla, Cooltra ha creat per a Wallbox un perímetre virtual mitjançant un programari , i les seves motos fan la funció de commuter o shuttle dinàmic entre les diferents plantes. A més, els treballadors ho tenen tot inclòs, des del casc, l'assegurança, les taxes, el manteniment i la càrrega elèctrica dels vehicles. Així mateix, Cooltra també ha posat a disposició de Wallbox ebikes , que la companyia pot afegir a la seva actual flota de motos elèctriques en qualsevol moment.

Back To Top