Skip to content

Ferrer i l’Ajuntament de Barcelona guardonats amb els Premis Factor Humà 2022

Sota el lema “Conèixer el passat. Entendre el present. Humanitzar el futur”, la gala ha repassat l‟evolució dels recursos humans.

Article extret de Viaempresa.cat i creat per la redacció.

La Fundació Factor Humaà ha celebrat la gala de lliurament dels Premis Factor Humà 2022 , a l'Auditori de Sant Joan de Déu, el Pediatric Cancer Center. Manel del Castillo, director-gerent d'aquest emblemàtic hospital i actual president de la Fundació Factor Humà, que aquest any celebra el 25è aniversari, ha destacat el seu creixement, amb 85 organitzacions actualment.

Durant l'acte, el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon , ha lliurat el 13è Premi Mercè Sala a Ferrer per la seva transformació cap a un model d'empresa d'impacte positiu i, en concret, per fomentar una cultura centrada en les persones.

L'altre guardó de la nit, el Premi Impacta, un reconeixement que s'ha anat consolidant com a referent per a empreses i professionals de la Gestió de Persones a Catalunya i que aquest any buscava projectes a Benestar, ha anat a parar a les mans de l'Ajuntament de Barcelona per la seva iniciativa de “Direcció per valors”.


A continuació, i per completar aquest fantàstic article dels companys de Via Empresa, des de feliciCat volem afegir els vídeos on es lliuren els premis a l'Ajuntament de Barcelona ia Laboratoris Ferrer respectivament.

Premis Factor Humà 2022: Premi Impacta a l'Ajuntament de Barcelona. Premis Factor Humà 2022: Premi Mercè Sala a Ferrer.

Back To Top