Skip to content

Aigües de Barcelona impulsa la inserció laboral de dones en situació de vulnerabilitat

Aigües de Barcelona i la Fundació Roure han signat un conveni de col·laboració per reforçar el projecte de formació i ocupació Escola Taller de Costura.

Amb el suport d' Aigües de Barcelona , la Fundació Roure, una entitat social arrelada a Ciutat Vella, podrà desplegar dos cursos de costura, d'entre 212 i 320 hores, per a 20 dones en situació de vulnerabilitat. La formació comptarà també amb 80 hores de pràctiques en empresa i 100 hores de formació de competències transversals, que els permetrà aprendre a cosir i acoblar els diferents components de les peces de roba en qualsevol tipus de disseny i teixits, ajustant-se a la qualitat i el temps establerts i complint amb la normativa de prevenció i seguretat a la feina.

El conseller delegat d'Aguas de Barcelona, Felipe Campos , ha explicat que “l'aliança amb la Fundació Roure reafirma el compromís d'Aguas de Barcelona amb les entitats socials que treballen per millorar la vida de les persones”. "Aquesta iniciativa permetrà fomentar l'ocupació i l'ocupabilitat de les dones en situació de vulnerabilitat i accelerar una transformació social que garanteixi un futur més pròsper i digne per a les persones que ho necessiten més", ha afegit.

A l'acte de signatura també hi havia Llum Delàs , presidenta de la Fundació Roure, que ha agraït “l'aposta d'Aigües de Barcelona per millorar el compromís de Fundació Roure amb les persones que passen de la dificultat i la vulnerabilitat a poder ser membres actius de la societat, tenint una vida autònoma a partir de la formació i la inclusió laboral.” "Agraïm molt la xarxa entre la societat civil que ens fa possible arribar on l'administració no arriba".

La Fundació Roure destina els seus ingressos, principalment, a formar persones en situació de vulnerabilitat derivades d'entitats socials per facilitar-ne la integració sociolaboral. Amb aquesta aliança, Aigües de Barcelona reforça la seva acció social per millorar la qualitat de vida de les persones.


A continuació, i per completar aquest fantàstic article dels companys de Via Empresa, des de feliciCat volem afegir el vídeo corresponent a l'acte “Amb S de Social” (amb “S” de social) amb el balanç ESG (acció social, ambiental, transparència i governança) del 2021.

Back To Top