Skip to content

Nous temps per continuar somiant i planificant

Article escrit per Lluís Feli u, col·laborador de feliciCat.

La crisi generada per la Covid-19 ens afecta tots. A nivell emocional i econòmic, però si hi ha salut hi ha esperança, i això és el més important per poder continuar planificant i buscant estratègies efectives.

Des que ens van confinar, les empreses les han vist de tots colors. Han vist desaparèixer clients, han vist com la competència ofereix productes i serveis que mai no haurien imaginat, com diferents empreses o institucions es fusionen amb altres, com munten clústers, com alguns viuen una època d'or alhora que altres passen pels seus pitjors moments, i en definitiva, tots hem après que en qualsevol situació de crisi el més important és poder adaptar-se als nous escenaris amb optimisme , comunicar de forma transparent i tot això fer-ho ràpid, perquè normalment qui ho fa més ràpid és qui més visibilitat i oportunitats té de treure'n profit.

La felicitat i la comunicació han d'anar de la mà en qualsevol situació . A les empreses, que és l'àmbit que ens ocupa, cal estimular comunicacions de qualitat perquè elles mateixes són les grans transmissores d'experiències; cap als clients i cap als treballadors. I ara, en aquesta situació de crisi global no ha de ser un moment per aturar projectes ni inversions, somnis ni il·lusions, al contrari, ara torna a ser el moment de estirar creativitat, arriscar i seguir somiant amb alegria . Nosaltres, a feliciCat (Institut Català de la Felicitat), donem el tret de sortida just quan creiem més oportú donar suport al bon funcionament de les empreses i institucions, perquè sabem que una empresa feliç és una empresa productiva, amb treballadors fidelitzats que prescriuen i contagien les seves experiències positives als clients.

Les empreses que mimen els seus públics interns i externs són riques . Riques en experiències, en transmissió de valors, en retorn a la societat, i la millor eina per estimular aquesta cura interna i externa és la comunicació. Aquest mes de setembre iniciem el camí de feliciCat (Institut Català de la Felicitat), i ho fem il·lusionats per poder contribuir, amb el nostre granet de sorra, a ajudar que les persones siguin més felices. Ho fem des de l'empresa amb la convicció que és des d'aquí on podrem treballar millor per construir una societat més feliç

A continuació exposem una infografia on destaquem els tres elements clau per poder impregnar de positivisme intern un equip: L'optimisme, el realisme i la gratitud.

 

Positivismo-Interno-feliciCat-CAST.png
Back To Top