Skip to content

L’ICEB i la feliciCat signen un acord de cooperació

Article extret del bloc de l'ICEB ( International Center for Entrepreneurs in Barcelona).

L'International Center for Entrepreneurs in Barcelona (ICEB), signen conveni de col·laboració amb l'Institut Català de la Felicitat , ha estat rubricat pel Director de Relacions Internacionals i Institucionals d'ICEB, Dr. Jose Manuel Figueroa Gonzalez i el president de FELICICAT el Sr. Eduard Alcaraz Espriu.

La col·laboració preveu la creació i el desenvolupament de programes formatius , iniciatives relacionades amb la promoció dels valors positius i de tots aquells aspectes relatius a la promoció i creació d'espais de felicitat en l'àmbit organitzacional a nivell nacional i internacional.

La col·laboració entre les parts, a més que es promourà a més accions de promoció conjunta: conferències, masterclass, congressos, jornades, intercanvis d'experiències, etc., programes de difusió i conscienciació social en relació amb el disseny en el sentit més ampli, estudis i investigacions , consultoria, intercanvi d'informació i documentació que sigui d'interès per al compliment del nostre conveni.

L'Institut té com a missió transmetre a tota la comunitat d'usuaris digitals de Catalunya i de la resta d'Espanya, així com de tots els països hispanoparlants, la necessitat d'invertir en el benestar dels seus clients intern . A més de disposar d'una estratègia de continguts completament definida , que permet a les empreses col·laboradores posicionar-se com a “empreses felices”, que dediquen molts esforços al benestar del seu equip humà. Acompanyen i donen suport a qualsevol iniciativa que impliqui treballar sentiments positius, i fer que la vida de les persones (i també de les empreses) tingui un propòsit humà, proactiu i sostenible.

L'International Center for Entrepeneurs in Barcelona (ICEB), és un centre de formació i va imposar a emprenedors, professionals i empreses, que treballa en fer de la cultura de l'emprenedoria i l'emprenedoria un estil de vida, vinculant-la amb la innovació i l'esperit creador a tota la seva activitat en el context internacional.

L'acte ha tingut lloc a la seu de l'ICEB a Barcelona.

foto_convenio_Iceb_fCat.jpeg
Back To Top