Skip to content

L´Escola Universitària Mediterrani (EUM) primer patrocinador de feliciCat

Des de feliciCat (Institut Català de la Felicitat) estem enhorabona. Un dels objectius de l’Institut és trobar patrocinadors per no només comunicar les seves bones practiques a nivell de màrqueting i comunicació interna, també per començar a treballar amb ells en activitats i iniciatives que tinguin com a objectiu aconseguir el benestar físic, emocional i fins i tot nutricional dels seus treballadors/es i/o clients.

Doncs bé, la primera empresa que ha confiat en la nostra filosofia i passió ha estat l’ Escola Universitària Mediterrani (EUM) , un centre adscrit a la Universitat de Girona (UDG) i que imparteix els graus de turisme, màrqueting i logística, a més d’altres cicles formatius.

Mediterrani és una organització ambiciosa que més enllà de ser recentment acreditada per l’ AQU (Agència de Qualitat del sistema Universitari) en el seu grau de màrqueting, ha fet un “pas endavant” per oferir als seus professors i alumnes nous espais i eines per al correcte desenvolupament de les activitats.

L´escola compta amb un edifici principal situat al carrer Rocafort de la capital catalana i que, amb vuit plantes, disposa d´una gran quantitat d´aules i equipament com la biblioteca. El curs passat (2019-2020), i com a part del pla de creixement en la qualitat de les practiques docents i de redefinició dels espais de treball, Mediterrani va adquirir un segon edifici de dues plantes al carrer Consell de Cent de Barcelona amb la intenció que fos l’espai de treball dels seus professors (tant els que té en plantilla com els associats), i també perquè atenguessin alumnes a les seves tutories. L’edifici també compta amb una cuina office on els professors i professores poden esmorzar, menjar i fer els descansos oportuns fora dels seus despatxos.

A més d’aquest pla que afecta les seves infraestructures, i que té en compte pràctiques que des de feliciCat oferim com és el living office , recentment Mediterrani ha elaborat una auditoria interna per determinar el sentiment de pertinença dels seus alumnes i professorat, per posteriorment , definir accions per evolucionar positivament en tots els sentiments associats a la motivació i el treball en equip, implicant totes les parts per a l’obtenció del benefici comú.

Des de feliciCat estem encantats de comptar amb empreses que comparteixen els mateixos valors que nosaltres i que inverteixen en iniciatives que tenen com a etapa final, la felicitat de totes les persones que fan possible que l’empresa i la marca que hi estan associades continuï creixent de forma responsable i sostenible.

I això és només el principi. Durant les properes setmanes, emetrem noves comunicacions sobre activitats en què l’ Escola Universitària Mediterrani està implicada.

Benvinguda a feliciCat , Mediterrani! Per un llarg i apassionant camí plegats.

Back To Top