Skip to content

feliciCat participarà a l’esdeveniment Benestar i Empreses amb propòsit, organitzat per TEB Grup Cooperatiu i Gettingcontacts.

L’esdeveniment, que forma part de la “1a jornada del cicle EMPRESES AMB PROPÒSIT
Economia del propòsit” té com a objectiu interconnectar empreses amb valors per apropar-nos a l’economia del propòsit. L’esdeveniment, se celebrarà a Barcelona el 25 d’abril 23 10:00ha les instal·lacions de Teb Grup Cooperatiu.

L’esdeveniment “Benestar i Empreses amb propòsit” és una trobada de caràcter experiencial adreçada a directius/res, responsables de recursos humans i professionals de l’administració pública. L’esdeveniment està organitzat per TEB Grup Corporatiu i Gettingcontacts, i pretén ser una reunió que generi diàleg i sinèrgies de qualitat entre els professionals assistents. feliciCat (Institut Català de la Felicitat), participarà com a empresa convidada, impartint una conferència titulada “Felicitat, un estat al abast de tothom?”.

1a Jornada Persones benestar i treball 25 d’abril de 2023

– Benestar: El benestar és mesurable?
– Què és la felicitat?
– Es pot aconseguir la felicitat a la feina?
– El benestar atrau talent?
– Què és una empresa sense talent?
– Com podem traslladar als nostres equips humans la importància del treball inclusiu, divers i amb propòsit?

En aquesta primera jornada col·laborativa reunirem professionals dels RRHH, persones directives i administracions locals per traslladar les últimes tendències en benestar i treball.

Comptarem amb la conferència – col·laboració de FeliciCat, Eduard Alcaraz Espriu, el seu CEO, que amb la seva intervenció respondrà les preguntes següents:

 • 1 Com mesurar el benestar dels nostres equips de persones?

 • 2 Cap a on es dirigeixen les empreses amb propòsit ?

 • 3 Com localitzar empreses amb propòsit?

 • 4 Quins són els beneficis tangibles del benestar a l’empresa?

Programa i gettingcontacts col·laboratiu: EMPRESES AMB PROPÒSIT

 • 09:45 h Arribada i acreditació

 • 10:00 h Cafè benvinguda i networking informal

 • 10:30 h Conferència Felicitat, un estat a l’abast de tothom?

 • 11:00 h Pausa Dinar. Tiquet solidari 5 €

 • 11:45 h Networking amb agenda de reunions col·laboratives

 • 12:30 h Creació de grups i visita a les instal·lacions de TEB Barcelona

 • 13:30 h Final de la jornada


“Fugint” de l’Homo economicus.

«El personatge protagonista de l’economia del segle XX, l’homo economicus, presenta un lamentable retrat de la humanitat: està sol, amb diners a la mà , una calculadora al cap, l’ego al cor i la naturalesa als seus peus. Com més ens diuen que som així, més ens convertim en aquest personatge, en detriment de les nostres comunitats i del planeta, però la naturalesa humana és molt més rica com revelen els esbossos emergents del nostre nou autoretrat: busquem la reciprocitat, som interdependents, persones compromeses amb allò que ens envolta.

És hora de posar aquest nou retrat de la humanitat al cor de la teoria econòmica perquè l’economia pugui començar a nodrir el millor de la naturalesa humana. Fer-ho ens donarà la millor oportunitat per prosperar junts.»
Autora: Kate Raworth L’Economia Rosquilla – Economista


Les empreses organitzadores de l’esdeveniment

TEB Centre especial de treball amb 650 treballadors, amb especialitat en sector editorial, logístic, cosmètica, alimentació (certificació IFS) , fàbrica de pintura, jardineria, neteja, transport ultima milla, granja de bolets. El propòsit del TEB és la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual a la societat perquè les persones tinguin una vida autònoma, sigui independents tant a nivell personal com econòmic.

El treball és un dels eixos principal perquè les persones amb discapacitat intel·lectual aconsegueixin aquest grau d’autonomia i això va ser la idea fundacional de l’organització. anys Taler (treball) Escola (formació) Barcelona. El model posa al centre les persones ia partir d?aquí es construeix un projecte 360°.

FELICICAT (Institut Català de la Felicitat) Especialistes en mesurar i implementar el benestar a les empreses. Consultoria encarregada d?investigar i promoure el benestar organitzacional i personal a Catalunya, que també ofereix serveis d?estudis de clima laboral, així com programes formatius bonificats a empreses privades, administració pública i entitats educatives.

GETTINGCONTACTS Especialistes en networking i dinamització comercial. Amb +400 jornades i 25.000 empreses.

Gettingcontacts dinamitzarà la trobada organitzant una agenda personal de reunions per a cada participant, amb el propòsit de generar promoure i potenciar la col·laboració entre tots els participants.


Pròximes jornades

JUNY 2023: Persones de valors i valor de persona

 • 2a Jornada: Inclusió i diversitat a les empreses.

SETEMBRE 2023: Persones regeneració de l’entorn

 • 3a Jornada: Empreses regenateurs: Persones i millora de l’entorn


Inscriu-te a l’esdeveniment

Completa el següent formulari per inscriure’t a l’esdeveniment “Benestar i empreses amb propòsit“. T’esperem amb els braços oberts.

 

 

T’agrada el nostre contingut i els esdeveniments en què participem? Et convidem a unir-te a la comunitat feliciCat T’esperem!

Back To Top