Skip to content

feliciCat dissenya i executa el Baròmetre de la Felicitat Laboral a Catalunya 2023.

La investigació, de caràcter qualitatiu i quantitatiu adreçada a les persones empleades en diferents categories d’empreses que actuen a les quatre províncies catalanes.

 

L’any 2023 ha estat el període elegit per l’Institut Català de la Felicitat (feliciCat) per executar un estudi anomenat “Baròmetre de la Felicitat Laboral a Catalunya 2023”. Un estudi que aspira a resultar clau per determinar el grau de felicitat laboral a les empreses catalanes.

Estudi centrat en sis tipologies de benestar.

El Baròmetre tracta, mitjançant un qüestionari amb cinquanta preguntes, el grau de sis tipologies de benestar que permeten assolir la felicitat en l’àmbit laboral: Benestar social, emocional, econòmic, nutricional, físic i mediambiental.

Un aspecte a destacar és que la investigació no és accessible de manera instantània per a les empreses. Si una organització (qualsevol que operi a Catalunya) té interès a participar a l’estudi, haureu de sol·licitar l’accés al qüestionari perquè feliciCat pugui gestionar amb gerència o el departament de recursos humans la divulgació d’aquest als seus empleats.

Beneficiar-se dels resultats o simplement col·laborar.

A partir d’aquí, quan una empresa sol·licita participar al Baròmetre de la Felicitat laboral a Catalunya 2023, se us ofereix dues opcions:

La primera és beneficiar-se dels resultats del qüestionari , sol·licitant a feliciCat l’enviament de l’informe amb els resultats de les respostes realitzades pels seus empleats. D’aquesta manera, l’empresa podrà proposar i planificar internament iniciatives per millorar el benestar organitzacional propi.

o Aquesta primera opció té un cost de 29,99 € i permet a l’empresa obtenir unes dades indèntiques a les d’un estudi de clima laboral , i que a nivell de costos representaria un estalvi superior al 90% respecte al valor de mercat d’un servei d’aquestes característiques.

o Per poder incrementar al màxim la taxa de resposta del qüestionari, feliciCat acompanyarà les empreses durant el procés de difusió, segiment i interpretació de les dades.

Fases d’acompanyament del Baròmetre de la Felicitat Laboral a Catalunya 2023

La segona opció és simplement que l’empresa vulgui col·laborar amb l’estudi i distribueixi el qüestionari del Baròmetre de la Felicitat a Catalunya 2023 sense voluntat de saber-ne els resultats. Aquesta opció no representa cap cost per a l’empresa, i al final de l’exercici 2023 s’enviarà a gerència i recursos humans l’informe amb els resultats globals.

Des de feliciCat ens interessa captar dades d’empreses de Barcelona, ​​Girona, Tarragona i Lleida, ja siguin multinacionals com a microempreses. El més important és que com més persones responguin al qüestionari del Baròmetre de la Felicitat Laboral a Catalunya 2023, més validesa tindrà l’estudi. L’objectiu marcat per l’Institut Català de la Felicitat és que l’estudi respongui entre 300 i 400 empreses del territori.

Formulari de sol·licitud de participació a l’estudi.

Si estàs interessat/da que la teva empresa participi al Baròmetre de la Felicitat Laboral a Catalunya, completa el següent formulari i l’equip de feliciCat es posarà en contacte amb tu en un període màxim de 48 hores.

T’ha agradat l’article? Et convidem que t’uneixis a la comunitat feliciCat T’esperem!

Back To Top