Skip to content

Carta del president. “Benvinguts/des a feliciCat. Comencem a fer camí!”

Anys enrere no s’hauria imaginat que estaria redactant aquesta carta. Un text que m´omple d´emoció perquè l´escric com a representant d´una organització única a Catalunya i molt necessària en temps tan volàtils i plens d´incertesa com són els actuals.

Les persones que formem part d’una societat necessitem rebre estímuls positius a tots els escenaris i etapes de la nostra vida. Estem farts de llegir notícies depriments, fins i tot, de caràcter apocalíptic i falses que influeixen negativament en la determinació dels objectius personals i professionals . No estem parlant de negar-les, en absolut, ens cal saber la veritat i ser conscients en tot moment dels temps que ens toca viure, però no tot és tan dramàtic. Volem donar més protagonisme a informacions positives que, malgrat formar part del nostre entorn, segurament no coneixem o no els donem la importància que mereixen. Prendre exemple d’aquestes i intentar integrar els consells que prediquen al nostre “dia a dia” ens pot canviar la vida!

Des de feliciCat (Institut Català de la Felicitat) tenim la necessitat d’estudiar els estímuls positius que generen la felicitat, i anar més enllà. Volem comunicar els resultats, i aportar noves idees per posar en valor tot allò que, aquest sentiment, ens provoca, en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

El nostre projecte neix per transmetre la passió per l’actitud de saber omplir cadascun dels dies de l’any amb la màxima motivació i pensament positiu cap als projectes que, de ben segur, tots podem tenir. Aquest esperit, que volem compartir amb tots vosaltres, no n’hi haurà prou sense la implicació i el suport de persones, empreses i institucions privades, així com de l’Administració pública. Volem que el nostre missatge arribi el més lluny possible i convertir-nos en una comunitat on els seus seguidors i seguidores disposin de continguts positius i inspiradors per aplicar al seu dia a dia. Ser feliços, treballar en l’estudi d’aquest sentiment apassionant i ensenyar persones i empreses a ser-ho.

D’altra banda, volem donar a conèixer i promocionar tots els casos d’èxit de professionals i empreses que ja tenim a “casa” i que han aplicat tècniques per fomentar la felicitat, tant a la feina, com en els altres aspectes la vida en general .

En nom de tot l’equip de professionals que conformen aquest projecte apassionant, us donem la benvinguda a feliciCat (Institut Català de la Felicitat). Comencem a fer camí!

Eduard Alcaraz Espriu

President de Felicicat (Institut Català de la Felicictat)

Back To Top