Skip to content

Oficines sostenibles i orientades al benestar. Cicle i feliciCat uneixen les seves forces

Des de feliciCat, ens complau anunciar l'acord amb Cicle , que es converteix en proveïdor de serveis de Living Office de l'Institut.

Aquesta setmana s'ha fet oficial l'acord entre l'Institut Català de la Felicitat i Cicle , convertint-se aquest en proveïdor de serveis per a feliciCat associats al disseny d'oficines sostenibles i orientades al benestar de les persones que hi treballen.

L'acord permet que dues empreses que comparteixen els mateixos valors i que tenen com a objectiu el benestar organitzacional, uneixin les seves forces per consolidar el servei de living office , en el disseny d'espais de treball que tant les empreses necessiten per assolir els seus objectius de negoci i afavorir la felicitat laboral dels empleats.

Tant el president de feliciCat, Eduard Alcaraz , com l'arquitecta i fundadora de Cicle, Cristina Portillo , tenen com a objectiu afavorir el correcte desenvolupament dels empleats, en aquest cas, a través del disseny d'espais de treball innovadors i inspirats en els segells i estàndards internacionals que garanteixen la sostenibilitat i el benestar de qualsevol espai de treball.

Cicle, comandat per Cristina Portillo, és un projecte que ofereix solucions integrals de gestió a través de la metodologia Work In Place , que permet desenvolupar propostes, en termes d'oficines saludables i sostenibles, de manera eficaç i col·laborativa. La mateixa fundadora es considera una apassionada defensora del benestar i de la bona nutrició com a hàbit saludable, especialment a l'oficina. Per tant, considerem que aquests valors i objectius estan perfectament alineats amb els de l'Institut.

Cicle atresora una gran experiència en projectes de living office a països com els Estats Units, el Regne Unit, la Xina i els Països Baixos, cosa que permet a feliciCat comptar amb un partner ple de coneixement i d'una visió única sobre diferents cultures del món.

Well-Your-Ways-5.png
Imágenes cedidas por Well Your Ways.

Imatges cedides per Cicle.

L'arquitectura i el disseny d'oficines saludables i sostenibles comporta beneficis , en l'àmbit laboral, tant per a empleats com per a empreses . D'una banda, pot contribuir a millorar la salut física dels empleats (i per tant en la disminució de les baixes laborals), així com incrementar-ne la productivitat o fomentar el treball en equip, entre d'altres.

Per a l'empresa, pot aportar motius sòlids per a la fidelització de treballadors qualificats i atraure talent extern a l'empresa , fet que pot contribuir a assolir alts nivells de benestar organitzacional.

Per concloure, des de feliciCat expressem la nostra satisfacció de continuar col·laborant amb empreses i persones compromeses amb la felicitat en diferents àmbits de la vida, i que fan tot el possible per assolir una meta cada cop més demandada per la societat avui dia.

A la izquierda, Eduard Alcaraz (feliciCat); a la derecha, Cristina Portillo (Well Your Ways).

A l'esquerra, Eduard Alcaraz (feliciCat); a la dreta, Cristina Portillo (Cicle).

Si vols conèixer més sobre feliciCat (Institut Català de la Felicitat), escriu-nos. Estarem encantats d'atendre't: hola@felicicat.cat

Uneix-te a la nostra comunitat!

Back To Top