Skip to content

Bayer inaugura LifeHub, un espai d’innovació de salut digital i transformació agrícola

El hub vol ser un punt de trobada per a empleats, empreses emergents i centres de recerca i innovació

Article extret de Viaempresa.cat i creat per la redacció.

Bayer aposta per la innovació oberta i inaugura LifeHub Barcelona (LHB), un espai ubicat a les oficines centrals de Bayer a Iberia, a Sant Joan Despí, des d'on vol posar en comú el coneixement i pensament innovador, per impulsar i accelerar projectes innovadors a salut i alimentació. La multinacional vol que el hub sigui un punt de trobada per a empleats, empreses emergents, universitats, institucions tecnològiques i centres de recerca i innovació, amb l'objectiu d'impulsar el creixement, l'aprenentatge i l'evolució conjunta. La mateixa inauguració, de fet, ja ha servit per representar aquesta ambició i ha comptat amb la presència de membres destacats de l'ecosistema local d'innovació com BCN Health Hub, el programa Collider de l'MWCapital o la Universitat Politècnica de Catalunya.

"Amb LifeHub estem obrint les portes de casa nostra i aportant el nostre coneixement, recursos i experiència de més de 120 anys al país", ha assenyalat Bernardo Kanahuati , conseller delegat de Bayer a Espanya i Portugal. La companyia ha destinat, concretament, 600 metres quadrats a aquest projecte, des d'on treballarà tres àrees principals: l'impuls de la cultura de la innovació dins de l'organització, la connexió amb entitats de l'ecosistema local d'innovació i la promoció de l'emprenedoria a través de la identificació, el suport i el desenvolupament de startups i emprenedors locals.

A la presentació del hub , la companyia destaca la posició de Barcelona com a referent internacional en innovació , amb més de 1.900 startups i amb un creixement exponencial d'empreses emergents dedicades al sector del digital health . En aquest context, el projecte de LifeHub BCN permetrà operar com una xarxa de millora i connexió amb altres centres d'innovació de Bayer al clúster mediterrani, com els de Sevilla i Almeria


Tot seguit, i per completar aquest fantàstic article dels companys de Via Empresa, des de feliciCat volem afegir el vídeo que Europa Press del LifeHub de Bayer.

L'espai d'innovació LifeHub de Bayer obre les portes a Barcelona.

Back To Top