Skip to content

Babyboo Academy s’uneix feliciCat com a partner formatiu.

Les seves formacions emocionals de caràcter íntim “obriran els ulls” a moltes persones i empreses.

Que la pràctica de les formacions específiques i contínues a les empreses és imprescindible per fidelitzar el talent intern, ja és un aspecte sobradament conegut. Multitud d’estudis i enquestes ens indiquen que el disseny de plans de formació a mida per al nostre equip de persones que jornada rere jornada donen la cara per l’empresa, és una bona inversió.

Més enllà d’aquesta aposta per formar dins de l’horari laboral els empleats, els responsables de les empreses han de tenir en compte que les persones que treballen per a ells, quan surten de l’oficina o “desconnecten” de la seva jornada de teletreball, tenen unes obligacions familiars que els posen a prova cada dia de la vida.

Des de feliciCat oferim formacions en multitud de disciplines relacionades amb les habilitats directives: gestió d’estrès, equips, gamificació, lideratge, entre moltes altres, però hi ha àrees que van més enllà del lloc de treball, i que si les treballem podem fer que les persones gestionin millor determinades situacions en altres àmbits, com ara el familiar. És conscient l’empresa per a la qual treballo que també sóc pare, mare, oncle, tia, avi, àvia…? A l’ Institut Català de la Felicitat pensem que qualsevol organització ha de tenir en compte les que nosaltres anomenem “formacions emocionals de caràcter familiar/íntim” . Es tracta de formacions que moltes vegades són tractades com a tabú a les empreses.

Per què les empreses no poden oferir formacions sobre etapes tan importants d‟una persona com l‟embaràs, l‟etapa preescolar o una de les més complexes de gestionar com és l‟adolescència, dins l‟entorn laboral?

Precisament perquè considerem que aquestes formacions són més que necessàries, des de feliciCat estem orgullosos d’anunciar que hem signat un acord de partnership amb l’acadèmia en línia Babyboo Academy . Un acord que ens permetrà aprofundir en l’oferiment de cursos, xerrades a particulars i empreses per al seu benestar emocional, aportant continguts i coneixements que sens dubte, els permetran afrontar amb garanties moltes situacions del seu àmbit personal, generant confiança i seguretat.

babyboo-fCat.png

Babyboo Academy, un projecte liderat pel seu CEO Elisabet Branchat té com a objectiu acompanyar les persones en el meravellós camí que suposa la criança dels seus fills/es, gràcies a la col·laboració de reputats/des professionals d’àrees com maternitat, paternitat i criança, oferint qualitat, proximitat i la professionalitat que requereix ensenyar i culturitzar sobre temàtiques com ara, “la ràbia infantil”, “xerrada per a famílies sobre el porno”, “baby led weaning” o el “somni infantil”.

Recomanem també el vostre bloc, i seguir-los a les seves xarxes socials:

· Facebook

· Instagram

· Youtube

· LinkedIn

Back To Top