Skip to content
Fotografia de Txell Parareda

Txell Parareda

La Txell és Coach d’Autoestima i Relacions Personals i Facilitadora de processos de canvi individual y col·lectiu. Acompanya a liderar persones i equips de treball d’empreses públiques, a aconseguir els seus objectius, perquè creixin i millorin com a persones, des de dins cap a fora, aportant recursos perquè superin les seves limitacions i febleses, i potenciïn les seves fortaleses.

Gestió emocional en l’administració pública

En un entorn laboral on la rigidesa de l’administració i la seguretat laboral estable, poden dificultar l’adaptació als canvis, el factor emocional dels treballadors públics apareix com un aspecte rellevant que impedeix la motivació dels equips i afavoreix la desconnexió emocional del treballador.

Afavorir i reforçar el clima laboral de l’administració pública amb aspectes com: la Intel·ligència emocional, les habilitats de comunicació i l’auto lideratge, ajuda a que coexisteixin els treballadors compromesos, involucrats, entusiasmats i que contribueixin amb la seva feina d’una manera positiva als equips, a les empreses i la societat.

Vols formar part de la comunitat de "facilitadors" de l'Institut Català de la Felicitat?

T’interessaria rebre informació sobre benestar i l’activitat de feliciCat?

Subscriu-te a la nostra newsletter:

Back To Top