Skip to content
Fotografia Núria Gil Polo

Núria Gil i Polo

La Núria busca integrar la natura i reduir els químics ambientals als espais interiors en benefici de la salut. La seva missió es transformar el disseny de manera holística posant en el centre a les persones.

Crea dissenys a partir d’assesorament toxic free en interiors a nivell usuari i empresarial.

Disseny biofílic

La Núria és experta en disseny biofílic. Aconsegueix espais saludables aplicant medicions ambientals per crear una estratègia d’accions a implementar a curt i llarg termini. Estratègies que es poden aplicar a qualsevol espai interior: habitatges, oficines, centres educatius, etc. Una metodologia de treball que aplica des de 2016 amb millores en més d’un 20% a l’estat inicial.

Les dades permeten millorar la salut física i mental, el benestar i la productivitat, augmentar el sentiment de permanència, a la vegada que reduir baixes i absentisme laboral.

Els seus projectes són estudis ambientals majoritàriament en oficines i centres educatius amb un disseny biofílic i canvis de rutines aplicades amb un nou estil de vida i ús dels espais. Modalitat online o presencial segons cada cas.

A més, també realitza ponències i formacions sobre qualitat de l’aire interior i disseny biofílic. Ha observat la necessitat que tenim d’aprendre a identificar senyals de la contaminació que perjudica la nostra salut.

Vols formar part de la comunitat de "facilitadors" de l'Institut Català de la Felicitat?

T’interessaria rebre informació sobre benestar i l’activitat de feliciCat?

Subscriu-te a la nostra newsletter:

Back To Top