Skip to content
Imatge Eugència Dalmau

Eugènia Dalmau i Lluch

Creativa, impulsora i amb visió global, l’Eugènia acompanya processos de transformació de grups i organitzacions. Aporta eines i una altra mirada a les situacions que ens bloquegen per tal d’assolir resultats satisfactoris, augmentar el benestar i superar els reptes.  Treballa la confiança i el (auto)lideratge dels components dels equips potenciant el desenvolupament individual de les persones i dins del grup.

Intel·ligència i Comunicació Emocional aplicada al lideratge i a la cooperació.

Facilita formació en (auto)lideratge, intel·ligència i comunicació emocional, contribueix al desenvolupament de competències emocionals, i a la millora de les habilitats socials tan essencials per al nostre benestar. Certificada en Disciplina Positiva a les organitzacions, l’Eugènia impulsa el lideratge que fomenta la participació i el treball col·laboratiu, augmentant el sentiment de pertinença.

Realitza consultoria en recursos humans, amb especial èmfasi en temes de formació i desenvolupament del talent, selecció i clima laboral. També acompanya en l’elaboració i implantació del Pla de Comunicació Intern, coherent amb l’estratègia, que afavoreixi la consecució d’objectius

Acompanya persones, grups i organitzacions en processos de coaching,  mitjançant “descobriments” (actes de presa de consciència, insights o satoris) obrint la mirada i redefinint situacions perquè realitzin els canvis i transformacions que es necessiten.

Vols formar part de la comunitat de "facilitadors" de l'Institut Català de la Felicitat?

T’interessaria rebre informació sobre benestar i l’activitat de feliciCat?

Subscriu-te a la nostra newsletter:

Back To Top