Skip to content
Fotografia Alexandra Haglund

Alexandra Haglund Petitbò

L’Alexandra té una missió en el seu dia a dia: fer que que les persones de l’etapa adolescent – jove i la de + 55 anys trobin el sentit i propòsit dels seus itineraris acadèmics – professionals i el “Full de Ruta” de vida.

Tenir un propòsit a la vida és molt més que un títol o càrrec i etiqueta social. A través de Mentoring4Future ofereix mentoríes en orientació acadèmica i benestar i un propòsit de vida + 55 anys perquè sigui una etapa feliç i plena. Ella t’assessorarà en el disseny del “Full de Ruta” personalitzat perquè tinguis un benestar emocional i ple. Per fer el camí de l’etapa de vida en la que estàs per viure un futur en felicitat.

Mentoríes /Orientació académica adolescents – Full de Ruta

L’Alexandra i el seu equip de Mentoring4Future dissenyen programes de mentoríes pensades per centres educatius, associacions de families i particulars que són treballadors en empreses, centrant-se en que les persones puguin trobar un espai de calma i ben estar per conectar i viure més plenamente en l’espai que sigui. Crear el seu Full de Ruta personalitzat per obtener els objectius desitjats i tocar els seus propis somnis. Cada persona té un potencial i el seu “Ikigai” (raó de ser).

Vols formar part de la comunitat de "facilitadors" de l'Institut Català de la Felicitat?

T’interessaria rebre informació sobre benestar i l’activitat de feliciCat?

Subscriu-te a la nostra newsletter:

Back To Top