Skip to content

La Fageda compartirà el seu èxit a la 20a ‘Jornada sobre el Model Fageda’

La jornada s'ha consolidat com a punt de trobada per a emprenedors de tot el món que han pres La Fageda com a model d'inspiració per als seus projectes.

Article extret de Viaempresa.cat . Barcelona. 30 de març del 2023.

Donar a conèixer l'experiència de La Fageda emprenedors socials i mostrar les claus de l'èxit d'un projecte nascut per resoldre una problemàtica social mitjançant una empresa viable. Aquest és l'objectiu que ha sustentat les dinou edicions de la 'Jornada sobre el Model Fageda' que l'entitat celebrarà novament el proper 21 d'abril a Santa Pau. Aquest any, amb motiu de la vintena edició, l'esdeveniment comptarà amb la presència d'emprenedors socials que han posat en marxa el seu projecte inspirant-se a La Fageda.

Considerat un model d'èxit, les dinou edicions celebrades fins avui han estat el punt de trobada per a prop de 400 emprenedors de tot el món ; tots ells han contribuït al llarg d'aquest temps a consolidar un espai d'intercanvi d'experiències encaminat a situar l'emprenedoria social com a palanca de transformació de la societat, bo i impulsant un model econòmic més just, inclusiu i sostenible.

“Les dinou edicions celebrades fins avui han estat el punt de trobada per a prop de 400 emprenedors de tot el món”

— 'Jornada sobre el Model Fageda'

La jornada sobre el model La Fageda va néixer el 2012 per atendre les demandes de diversos emprenedors que es fixaven i inspiraven en el model de La Fageda per estructurar i crear el seu propi negoci. Aquest fet, que es va convertir en una tendència compartida per a diversos professionals, va donar peu a crear una jornada exclusiva per resoldre dubtes i crear un espai per compartir impressions.

"Després de 10 anys organitzant la Jornada sobre el Model Fageda, és una gran satisfacció per a nosaltres poder arribar a la 20a edició aquest 2023, cosa que ens demostra que la creació d'aquesta iniciativa va ser un autèntic encert, que contribueix al desenvolupament i l'impuls de l'emprenedoria social", valora Albert Riera , director de relacions institucionals, i encarregat de coordinar les jornades. D'altra banda, per a la directora adjunta de La Fageda, Sílvia Domènech , aquesta jornada “és la fórmula que ens permet anar construint i consolidant una comunitat cada vegada més gran de persones que creuen que un altre model empresarial és possible”.

Back To Top