Skip to content

Formació "Habilitats transversals per a l'èxit laboral i la fidelitzación dels col·laboradors".

L’Aldo Barragán és Coach laboral, terapeuta i formador. Estàs en molt bones mans!

 

 

Impartit per Aldo Barragán, Facilitador de feliciCat.

Dates i horaris a acordar amb els participants (format presencial o virtual).

Taller de 5 a 8 hores distribuïdes en un o varis dies.

Vols anar un pas per davant i fomentar una cultura de millora contínua que impulsi el rendiment i el benestar laboral?

La forma en què cada persona es comunica, gestiona l’estrès, col·labora amb els companys i lidera el seu rol en l’empresa, està condicionada per les seves experiències i aprenentatges passats.

Cada treballador té normalitzades unes formes específiques de fer aquestes “accions clau” que afecten el seu acompliment laboral, la seva integració en l’empresa i la qualitat del seu treball.

A pesar que tots tenen bones intencions, la realitat és que en aquestes quatre accions clau, cada col·laborador segueix un guió totalment diferent, a vegades oposat amb el dels altres, i fins i tot, esquitxat de males pràctiques inconscients que deterioren els resultats.

Banner taller habilidades transversales ESP

¿Por qué es necesaria esta formación?

¿Te preguntas si valdrà la pena esta formación? A continuación, te exponemos las razones principales para estar convencido/a de su elección.

  • Per no estar ancorats en una visió de la formació que només es posa en marxa quan ja han sorgit les dificultats i els problemes.
  • Per destacar com una empresa que aposta pel creixement professional i l’excel·lència del seu equip més enllà de com el fa la competència.
  • Per aprofitar els coneixements ja descoberts sobre les millors maneres d’impactar en la comunicació, la gestió de l’estrès, el treball en equip i el lideratge.
  • Per treure profit als moments clau en la vida dels col·laboradors (incorporació a l’empresa, ascensos, canvis estructurals) per a impulsar millores en el seu acompliment.
  • Per a ser una empresa proactiva amb una visió global, i no segmentada, de les habilitats transversals que afecten l’èxit laboral i la fidelització.

Beneficis que aporta aquesta formació

Si en aquesta ocasió la teva pregunta és “Què m’aportarà aquest taller?”, a continuació, et vam mostrar fins a quatre beneficis.

  • Permet reconèixer i transformar les males pràctiques inconscientment adquirides.
  • Facilita impulsar significativament el potencial dels col·laboradors.
  • Es reforcen aspectes no-tècnics, ni curriculars, però que definitivament SÍ QUE tenen un impacte en el dia a dia laboral.
  • Es pot personalitzar el contingut al perfil de cada participant ja que la formació és individual per a afavorir l’aprofundiment.
Infografiia-Formacio-Habilitats-Tècnique-feliciCat

A qui va dirigida aquesta formació?

A qualsevol persona clau d’una empresa que necessiti pujar el llistó de les seves habilitats comunicatives, de gestió de l’estrès, de treball en equip i/o de lideratge en el seu rol.

Interessat/da en la formació?

Sol·licita informació sobre la formació i ens posarem en contacte amb tu en un màxim de 24 hores.

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Nom
Verificació
Logo landings feliciCat y Espacio Impulso
Back To Top